3 Keistimewaan Shaklee

Selamat berhujung minggu semua. Apa sarapan hari minggu? Pasti ada yang buat special occasion hari minggu ini bukan? Harap semua enjoy dan sihat di samping keluarga tercinta.

Hari ini saya ingin kongsikan sedikit mengenai Shaklee. Orang lain sering kaitkan Shaklee ini adalah MLM yang menjual produk supplemen sahaja. Namun begitu, Shaklee bukanlah setakat menjual supplemen sahaja.

Shaklee Corporation adalah pengilang dan pengedar Amerika bagi suplemen pemakanan semula jadi, produk pengurusan berat badan, produk kecantikan, dan produk isi rumah. Syarikat ini berpusat di Pleasanton, California dengan operasi global di Canada, Jepun, Malaysia, Mexico, Taiwan, China dan Indonesia.

Shaklee merupakan syarikat semula jadi nombor satu di Amerika Syarikat (No 1 NATURAL NUTRITION company in the US). Dengan pejabat di seluruh dunia dan tenaga pakar terkemuka dalam bidang penyelidikan pemakanan. Shaklee melepasi dan melangkaui piawaian industri setiap masa bagi memastikan produk Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.

Kisah Shaklee bermula hampir 60 tahun yang lalu apabila Dr. Forrest C. Shaklee, dengan falsafah kehidupannya Living in Harmony with Nature® telah mencetuskan gerakan yang berterusan untuk membantu ke arah kehidupan yang lebih bahagia dan lebih sihat.

Shaklee menguji setiap bahan baharu untuk mengesan lebih 350 bahan cemar berbahaya.

Shaklee menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan tertinggi sebolehnya.

Shaklee telah melaburkan lebih $250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.

Shaklee juga menawarkan peluang pendapatan kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan dengan berkongsi produk Shaklee.

Sehingga hari ini, Shaklee telah membayar komisen bernilai lebih $6.7 bilion kepada para Pengedar Shaklee, dan saya menjemput anda untuk mengecapi manfaat memiliki perniagaan Shaklee anda sendiri.

Saranan Shaklee bukan tertumpu kepada pengambilan suplemen secara bijak sahaja, tapi mengajar kita pelan pemakanan sihat termasuklah pilihan yang menekankan kepada pengambilan buah buahan, sayur sayuran, bijian penuh dan produk susu bebas lemak atau rendah lemak.

Selain daripada itu, bersenam juga penting untuk mencapai berat yang sihat. Jadikan aktiviti fizikal yang kerap dan teratur sebagai komponen utama program pengurusan kesihatan anda untuk menggalakkan kesihtan dan kesejahteraan menyeluruh dan mengurangkan risiko penyakit kronik.

Dan sudah tentunya mengambila suplemen secara bijak. Selama lebih 60 tahun, keluarga berbilang generasi telah menaruh kepercayaan bahawa Shaklee mampu melakukan apa yang syarikat lain tidak mampu untuk lakukan – menghasilkan produk yang selamat secara semula jadi DAN terbukti berkesan.

Misi Shaklee adalah untuk menyediakan kehidupan yang lebih sihat dan semestinya lebih baik, untuk semua. Shaklee melakukannya melalui penghasilan produk semula jadi yang sangat luar biasa, dan anda sentiasa mahu berkongsi cerita dengan keluarga dan rakan mengenainya.

Setiap bahan yang memasuki setiap botol Shaklee telah dicipta untuk memperbaiki kesihatan, berfungsi tanpa kompromi, dan lembut serta mesra pada alam sekitar.

Apabila anda memilih Shaklee, anda akan mengetahui tiga perkara yang nyata dan benar.

Ia selamat. Ia terbukti. Dan ia berkesan.

Cuba amal Shaklee hari ini, pasti anda akan jatuh cinta. Lanjutkan pesanan anda kepada saya. Saya akan membantu anda cara pengambilan vitamin dan seterusnya mengajar anda menjana pendapatan sampai infiniti income.

Girllyen Marcie (#Focus369)
Your Trusted SID
Pengedar Shaklee
Seluruh Malaysia
Tel: 0168128716
Email: detoxbah@gmail.com
FB: Facebook Page
Instagram: DetoxBah Instagram

* Walaupun produk-produk ini banyak memberikan manfaat, tapi produk produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Advertisement

5 thoughts on “3 Keistimewaan Shaklee

  1. company shaklee bukan sekadar company jualan langsung yang hanya memikirkan keuntungan semata mata, tetapi ia ada lah company yang bermatlamat untuk menyebarkan kebaikan pada semua

    Like

  2. Detox terbaik bersama shaklee. Badan lesu,emosi tak stabil,jerawat banyak,mesti detox dulu. Baru badan boleh terima khasiat vitamin yang diambil.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s