Penapis Air Yang Fleksibel!

Air adalah antara elemen yang paling penting dalam hidup kita. Tanpa air, kita mungkin akan mati. Dengan populasi manusia yang semakin meningkat, pencemaran juga semakin teruk. Air yang tidak ditapis juga berisiko membawa penyakit yang kronik. Namun, untuk memiliki penapis air di rumah tentunya memakan belanja yang tinggi, belum kira lagi untuk kegunaan ibu dan ayah di kampung. Shaklee membawakan satu penapis air jag yang mudah dibawa kemana-mana saja. Walaupun melancong ke tempat jauh, jaminan air bersih pasti memudahkan kita. Jom berkenalan dengan penapis air ini.

Snapseed

❇️Get Clean Water❇️

Bendasing tersembunyi pada air bersih. Putarkan paip rumah anda. Lihat air yang keluar. Airnya mungkin nampak bersih tapi setakat manakah ianya selamat untuk diminum? Sebenarnya, bahan kimia seperti racun perosak, logam berat dan bahan cemar industri yang boleh membahayakan kesihatan mungkin terdapat dalam air yang anda sekeluarga minum saban hari. Tambahan pula, 20% daripada punca pendedahan plumbum terhadap manusia datangnya daripada air minuman.

Istimewanya, air yang lebih bersih dan sihat datangnya daripada sebuah Jag Air sahaja!

Get Clean® Water merupakan sistem penapisan air multipaten yang baru. Berbanding dengan Jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penapis jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menapis 303 liter (80gelen) air bagi setiap turasan.

Pilih, AIR yang lebih bersih dan sihat atau BUMI yang lebih bersih dah sihat? Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!

✅Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!

Get Clean® Water mengaplikasikan sistem penapisan air baharu berbilang paten bagi menghasilkan air yang lebih bersih dan sihat. Berbanding jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar berbahaya – termasuk sehingga 99% plumbum!

IMG_5474

Get Clean® Water merupakan jag air pertama yang menggunakan sistem penapis blok karbon yang boleh diisi semula. Langkah ini membantu mengurangkan timbunan botol plastik bagi pemuliharaan alam sekitar. Ia juga berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air bagi setiap blok penapis.

Air dan bumi yang lebih bersih dan lebih sihat.

Marilah kita meraikannya!👏🏻👏🏻

💪🏻Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!

✅Disahkan berkesan mengurangkan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain di samping mengekalkan kandungan mineral air yang bermanfaat!

✅Disahkan berkesan mengurangkan klorin, oleh yang demikian ia dapat membantu mengurangkan ancaman kesihatan akibat bahan sampingan klorin.

✅Disahkan berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air – dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkemuka.

✅Jag air pertama yang dilengkapi sistem penapisan blok karbon isian semula

👍🏻Pilihan Bijak!

✅Kos hanya beberapa sen bagi satu liter air

✅Air yang lebih sihat dengan rasa yang lebih sedap

✅Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah ditapis (tidak memerlukan kuasa elektrik)

✅Ringan dan mudah dibawa

✅Menjimatkan kos

Snapseed

❤️Keunikan Shaklee❤️

🌸Selamat🌸

✅Menyingkirkan plumbum dan pelbagai benda asing dalam air

✅Get Clean® Water mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf berkesan dalam mengurangkan plumbum dan benda asing lain oleh Persatuan Kualiti Air (WQA).

🌸Pintar🌸

✅Hanya beberapa sen bagi satu liter air

✅Warga Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya beberapa sen seliter, Get Clean® Water mampu memberikan air yang bersih dengan rasa yang lebih sedap. Ia juga dilengkapi meter pintar yang menunjukkan bilakah masanya anda patut menukar penapis. Tiada lagi ketidakpastian.

🌸Berkuasa Tinggi🌸

✅Lebih banyak air bersih pada setiap masa

✅Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) air daripada setiap blok penapis – dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkenal. Malah, jag ini berupaya mengurangkan bahan cemar dalam air yang boleh memudaratkan kesihatan anda.

🌸Mesra Alam🌸

✅Memelihara kesejahteraan alam sekitar

✅Get Clean® Water menggunakan jag air dengan sistem penapis blok karbon isian semula yang pertama di dunia. Langkah ini dapat membantu mengurangkan timbunan sampah. Malah, setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan mesra alam sekitar.

Dapatkan sekarang Get Clean Water Starter Pack berserta Water Refil 3 Pack dengan harga RM543.25 sahaja, untuk order online/menggunakan Debit/Credit Card, click di sini –> http://bit.ly/2qzOvFq

bit.ly/2qzOvFqbit.ly/2qzOvFq
Perlaburan yang paling berharga adalah perlaburan untuk kesihatan. Jangan letak diri anda dalam risiko penyakit merbahaya.

Dapatkan 20% discount apabila register RM68.90 sebagai member.

IMG_5516

Healthier Life, Happier Life

Girllyen Marcie (#Focus369)
Your Trusted SID
Pengedar Shaklee
Seluruh Malaysia
Tel: 0168128716
Email: detoxbah@gmail.com

10 thoughts on “Penapis Air Yang Fleksibel!

 1. Saya pernah guna ni dulu masa stay rumah sewa. Air paip dia kuning sikit. So beli penapis ni dan air tapis dia jadi jernih.

  Sesuai lah kalau yang stay menyewa jangka pendek. Sebab murah dan tidak perlu mau install apa-apa pun.

  Like

 2. Hai sis.
  Saya pun ada beli penapis air ni. Saya guna masa saya sewa rumah di Gua Musang sebab perlu jaga site project di sana.

  Air paip dia kaler kuning tau. Mau minum dan masak pun tak yakin.

  Then sy beli water filter ni. Baru puas hati. Bersih air dia tapis.haha

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s